Browse > Home / Nawar Hussein begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam

Nawar Hussein begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam

October 23, 2018

Nawar Hussein staat bekend van de prestigieuze beleggingsmaatschappij Riereta Equity Group voor vastgoed investeringen in Catalunya; voornamelijk in de regio van Barcelona. Terwijl Nawar Hussein de oprichter van Riereta Equity Group is, is hij niet alleen een vastgoed investeerder, maar ook ondernemer en filantroop. Hussein begon zijn vastgoed carrière in Amsterdam. Daar is hij opgegroeid. Daarnaast heeft hij gestudeerd in Amsterdam. Voor hij echter 25 jaar was had hij al een vastgoed portefeuille van meerdere miljoenen. Hij is een kenner in de selectie van ondergewaardeerde gebouwen en het structureren van zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Daarnaast is hij een groot hobbyist van contemporary kunst en tevens is hij jurylid van de internationale art fair van Barcelona.

Door zijn achtergrond van stelselmatige, hoge rendementen en een doorschijnende werkwijze, is Hussein de bekende connectie voor vastgoed investeerders wereldwijd. Naast zijn interesse in contemporary kunst, is hij een geliefd spreker en coach en deelt zijn ervaring in vastgoed en ondernemen naast wereldberoemde sprekers en experts. Nawar heeft een grote maatschappelijke participatie en steunt verschillende charitatieve organisaties en goede doelen. Dit doet Nawar als donateur en vrijwilliger.

Nawar Hussein was reeds een zeer bekende naam in het Nederlandse vastgoed circuit, en heeft zijn activiteiten uitgebreid op internationale schaal. Met ruim tien jaar aan ervaring in het vastgoed wezen heeft Hussein een netwerk van vooraanstaande partners opgebouwd en weet zijn beïnvloeding en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest rendabele investeringsmogelijkheden voor zijn cliënten te creëren.